вторник, 11 март 2014 г.

Въпроси, съмнения и тревоги относно значението на размерите на пениса

Едва през последните няколко години в България се заговори за пениса и неговите размери и по въпроса "размерът на пениса има ли начение за жените?" и "къде стоя аз в класацията с моя пенис?"

Много мъже се чувстват несигурни по отношение на своята мъжественост, защото мислят, че хората ще я оценят съобразно размерите на пениса.

Те имат:
  • постоянни страхове, че пенисът им е по-малък от този на другите мъже
  • вманиачаване на тема големина на члена и ролята му за сексуалното задоволяване на жената
  • комплекс за сексуална малоценност и фобия от отхвърляне

Колкото е по-голямо "парчето", толкова повече я има. Това е което повечето мъже дълбоко в себе си мислят. Размерът на пениса е толкова фундаментален за мъжете въпрос, че повечето от тях направо се сбръчкват, когато стане дума за това.


В резултат на това, мъжете спотайват чувствата и тревогите скрити дълбоко в себе си и тихичко, отчаяно си страдат. Обратно, жените най-често си говорят открито и спокойно помежду си за разните неща свързани със секса.

За щастие Интернет отприщи малко процеса като позволи на мъже и жени по-спокойно и открито да говорят и споделят мнения помежду си напълно анонимно. Няма смисъл да се спираме на стотиците сайтове свързани с темата. При толкова много информация, форуми, мнения и свобода, човек логично би си помислил, че въпроса отдавна трябва да е решен.

Напротив, мъжете станаха по-объркани от всякога относно значението на размерите на пениса. И това се дължи на първо място на ескалиращата дезинформация и поднасянето на противоречиви и неясни "факти" по въпроса. Несигурност..., въпроси..., съмнения и тревоги, ...човек накрая се чувства напълно зашеметен от всички тези въпроси и отговори, та не може да се оправи. Възможно е дори да развие Синдром, само защото се чувства потиснат от въпросите свързани с размерите на пениса.За да се измъкне човек от тази каша му трябва нещо стабилно, което може да дойде единствено от получаването на ясни отговори на въпросите. За да сложим край на дебата единственото, което може да направим е да aнализираме материята в детайли и да представим фактите такива, каквито са.

Отначало, информацията може да ви се стори малко груба или пресилена и трудна за възприемане, но с времето ще приучи мъжете, които страдат от дилемата да погледнат истината в очите и от тук нататък да се опитат да намерят онази стабилност, нужна им за да продължат нормално живота си. Така ще спрат да губят ценна енергия и време тюхкайки се относно размерите на своя пенис и със сигурност ще намерят нещо по-ценно за правене. В края на крайщата, без значение какво значение жените отдават на размерите на пениса, тяхното съзнание никога няма да зацикли по начина, по който зацикля това на мъжете.

При жените, при гейовете няма неяснотии относно значението на размера на пениса. Хетеросексуалните са тези, които най-често тънат в неведение относно това къде са те и дали по-голям е по-добре.
Съществуват различни методи за увеличаване размера на пениса.
чрез разтегляне - екстендери тип Мел Ейдж, Андро пенис и т.н.
чрез въздушен вакуум - въздушни помпи
чрез вода - водни помпи
чрез таблети - силно въжбуждаши и увеличаващи венозното налягане
чрез кремове - увеличаващи венозното налягане и по-активно кръвоснабдяване
paradizo-sex.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Kegel Balls

Kegel Balls
Kegel Balls