вторник, 11 март 2014 г.

Защо мъжете се вторачват в размерите на пениса?

Мъжете се вторачват до вманиячаване във въпроса за размера на пениса поради една проста причина:
...защото размерите имат значение за жените!

Защо мъжете се вторачват в размерите на пениса? Мъжете се вторачват в размерите на своя пенис, защото инстинктивно усещат, че това има значение за жените. За това става дума. (Фактът, че размерите на пениса имат значение са изложени по-нататък, така че засега просто го приемете)

Поради това, няма нищо странно, че (с изключение на особено надарените) всеки мъж поне веднаж или в дадена ситуация се е притеснил за размерите на своя пенис. Също толкова нормално е и да си каже: "абе добре е, ама можеше още някой и друг сантиметър отгоре!"

Разбира се, освен размерите на пениса има още доста други неща, които са от значение за жените, но за това ще стане дума по-нататък.

Мъжете биха искали да удовлетворят всички жени

Тази фреска отпреди 2000 години доказва, че вторачването в размерите не е нищо ново.Мъжете обичат секса, това е най-хубавото нещо и те знаят, че и жените го обичат също толкова много. Всеки мъж би искал да знае дали задоволява партньорката си. Би искал да е най-подходящият и мъжествен за нея. Ако тя каже, че той я задоволява, тогава той би искал да знае дали я задоволява по най-добрия начин, по който може да бъде задоволена, защото се притеснява, да не би конкуренцията да я задоволи още по-добре.

Този инстинкт е толкова вкоренен в мъжката природа, че дори и тези, които се чувстват прекрасно с дадена жена винаги ще искат да са сигурни, че те все още са конкурентоспособни. Поради женската склонност към промискуитет (сексуални контакти с различен брой и видове мъже), всеки мъж малко или много се тревожи, че един ден би могъл да бъде изместен от някой по-мъжествен конкурент. Разбира се, мъжете са по-промискуитетни и от жените, което предизвиква инстинктивното желание да може да задоволи всички жени, не само тази с която си общува в момента.


...Затова съжалявам момичета, но вашият партньор не се притеснява толкова да не би да не ви задоволи вас конкретно,

...той се притеснява повече да не би да не може да задоволи всички жени.
Ето някои изделия които служат за увеличаване на размера на пениса - въздушни помпи, екстендери, водни помпи, кремове, таблети.
Който желае може да се включи в групата Penis Idol - Мистър ЧЕП и да дискутираме темата във форума.
paradizo-sex.com


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts with Thumbnails

Flamingo ads

Kegel Balls

Kegel Balls
Kegel Balls